Index Begrippen                                                                                                                                     <laatst bijgewerkt:  2021-01-10>

Op deze pagina's geef ik uitleg en commentaar over begrippen die in de HiFi techniek en de elektronica in het algemeen gebruikt worden. 

 

Vaak gaat het er wat technisch aan toe, maar dat moet nu eenmaal, want anders blijft het loze kretologie.

Als je kennis van de elektronica te kort schiet en je wilt het toch precies weten kun je beter eerst een boekje "Elektronica echt niet moeilijk" of zoiets lezen. Of kijk eens wat er bij een zaak als De Slegte ligt. Ook al is het wat verouderd, de elementaire beginselen zijn al decennia het zelfde.

Als je vindt dat ik een onderwerp onvoldoende duidelijk of onjuist beschrijf of een suggestie voor nog niet besproken onderwerpen hebt, ontvang ik graag bericht.

Deze website is steeds in ontwikkeling. Kijk dus regelmatig voor uitbreidingen of verbeteringen, en druk ook eens op de "vernieuwen" knop van je webbrowser, want mogelijk kijk je naar een verouderde pagina die op je computer opgeslagen is.