Test Je Oren:     Welkom  


Dit is het officiele thuis voor het "Test Je Oren" project in Elektor, oktober 2009.

Het "Test je Oren" project omvat hardware en software om bepaalde tests aan je gehoor te doen. De beginselen van dit project zijn gepubliceerd in het elektronica hobby-blad "Elektor", oktober 2009.

Op deze pagina's publiceer ik details over het ontwerp, vragen en antwoorden, revisies en aanvullingen van de software en andere relevante informatie.
Ik doe dit in het Engels en waar zinvol ook in het Nederlands. Voor andere talen mag je me vertalingen toesturen of er zelf een website over beginnen. Ik zal er links naar plaatsen.
Om auteursrechtelijke redenen kan ik hier het originele Elektor artikel, de schema's en de print-lay-out niet publiceren. Daarvoor moet je het oorspronkelijke Elektor artikel raadplegen.
Ik verkoop ook geen apparaten, onderdelen of bouwpakketten voor dit project. Kijk op de Elektor website voor waar en hoe je de spullen kunt kopen. Deze webstek informeert alleen over de software en de firmware en het gebruik van de spullen.

De informatie voor programmeurs is alleen in het Engels beschikbaar.


VERANTWOORDING
Met de hardware en software die in dit project beschreven worden kun je bepaalde tests betreffende de gezondheid van je gehoor doen. Echter, de apparatuur en de procedures zijn niet gecalibreerd volgens standaards zoals die in de professionele gezondheidszorg gebruikt worden. De resultaten zijn alleen indicatief en kunnen misleidend zijn.
Als je een gehoorprobleem vermoedt moet je altijd contact opnemen met de huisarts en / of een specialist op het gebied van gehoorproblemen.